Opbrengst van verkoop CD-rom volledig voor Stichting Klein Verzet

CD-rom Fietskoerier met veel extra's!


Dick en ElsVoordat Dick en Els Stichting Klein Verzet oprichtten fietsten ze vierenhalf jaar rond de wereld. Tijdens die reis schreven ze op hun website spannende verhalen die ze illustreerden met prachtige foto's.

Die website trok tienduizenden bezoekers en oogstte in binnen- en buitenland veel lof maar moest (wegens beperkte webruimte) worden gereorganiseerd. Daarom besloten Dick en Els na hun thuiskomst  een professionele cd-rom te laten maken waarop diezelfde (oorspronkelijke) website staat, uitgebreid met tweeduizend extra foto's en vijftig liedjes uit de verschillende landen waar ze in die vierenhalf jaar doorheen gefietst zijn. Deze cd-rom is geschikt voor zowel Windows, Macintosh en OSX.
Wanneer je 18,00 overmaakt op rekeningnr. 51.73.56.279 t.n.v. Stichting Klein Verzet te Noordwijkerhout o.v.v. 'CD Fietskoerier' dan krijg je deze zo spoedig mogelijk toegestuurd.
De verkoopopbrengst van deze CDR is volledig voor Stichting Klein Verzet en wordt gebruikt voor de financiering van onderwijsprojecten van kansarme kinderen en jongvolwassenen.

Wereldfietsers?

dickenelsoppadIn ruim negen jaar reden Dick en Els ruim 111.000 kilometer door vijf continenten. Ze doorkruisten ruim vijftig landen en stonden met hun fietsen op  een paar van 's werelds meest afgelegen plekken. Tijdens die reis hebben ze geschreven en gefotografeerd.
Het resultaat daarvan vind je op deze website. Honderden reisverhalen en duizenden foto's; met het doel anderen te inspireren tot een omslag in het leven.
Voor degenen die niet gaan fietsen maar liever thuis blijven staan er bijna honderd wereldrecepten.

Inmiddels zijn Dick en Els gestopt met fietsen en wonen ze in Den Haag. De fietsen staan in de schuur en hun tent is ingepakt. Els werkt "in de zorg". Dick is grafisch vormgever en bouwt websites.
2fietsenoppad224