Het Vittorio fietsgevoel

Toen Vittorio nog in de Alkmaarse binnenstad gevestigd was, stond menigeen verlekkerd door de winkelruit naar al die fraaie fietsen te kijken. Vittorio staat voor vakwerk en liefde voor de fiets. De rijwielen zijn handgemaakt en dat zie je aan de fietsen af. Een fiets van Vittorio heb je voor het leven.   Dick en Els

Ondertussen zit Vittorio Fietsen al weer een hele tijd in Heerhugowaard in een modern pand dat goed past bij de uitstraling van de fiets: degelijk, efficiŽnt, zakelijk. Met een fiets van Vittorio kan je de hele wereld aan en dat gebeurt dan ook regelmatig.
De fietsen worden gebruikt door wereldfietsers die er voor fietstochten over de hele wereld mee maken.Vooral door de persoonlijke specifieke eigenschappen die mogelijk zijn, heb je het dan over een topfiets van wereldklasse.

Kilometers
Fietsers die eenmaal op een Vittorio hebben gezeten, willen nooit meer wat anders. Er worden heel wat kilometertjes gemaakt met de fietsen en ze kunnen heel wat aan. Tienduizenden kilometers op een Vittorio is geen enkel probleem en dan kunnen ze met gemak nog eens het dubbele aantal aan, om maar eens wat te noemen.
Vittorio bouwt maatfietsen met een degelijk frame van staal, veel spaken en simpele onderdelen. Alles wordt me vakmanschap aangebracht en de kosten vallen reuze mee. Het moge duidelijk zijn dat aan een maatfiets een iets ander prijskaartje hangt dan de doorsnee-fiets die je al in de eerste -de beste bouwmarkt kunt kopen.

Dick en ElsEen heel leven
Een fiets van Vittorio heb je voor het leven. De gebruikte materialen zijn van superkwaliteit en alles wordt helemaal op maat gemaakt. Alle experts van Vittorio hebben hun hele werkzame leven ervaring in het maken van fietsen dus afleveren van het beste resultaat staat voorop. Het beste kun je een en ander ervaren door het gewoon te ondervinden.
Stap eens op een fiets van Vittorio en merk het verschil. Het Vittorio-gevoel, zo noemt men dat het liefst. Ervaar dat ook en maak van fietsen een beleving. Vittorio heeft er de juiste fiets voor.

Vittorio
W.M. Dudokweg 13
Bedrijventerrein Beveland
1703 TA Heerhugowaard
Tel.: 072 5712345

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Meer informatie over Vittorio fietsen: www.vittorio.nl

Wereldfietsers?

dickenelsoppadIn ruim negen jaar reden Dick en Els ruim 111.000 kilometer door vijf continenten. Ze doorkruisten ruim vijftig landen en stonden met hun fietsen op  een paar van 's werelds meest afgelegen plekken. Tijdens die reis hebben ze geschreven en gefotografeerd.
Het resultaat daarvan vind je op deze website. Honderden reisverhalen en duizenden foto's; met het doel anderen te inspireren tot een omslag in het leven.
Voor degenen die niet gaan fietsen maar liever thuis blijven staan er bijna honderd wereldrecepten.

Inmiddels zijn Dick en Els gestopt met fietsen en wonen ze in Den Haag. De fietsen staan in de schuur en hun tent is ingepakt. Els werkt "in de zorg". Dick is grafisch vormgever en bouwt websites.
2fietsenoppad224