Fout
  • XML Parsing Error at 1:3176. Error 9: Invalid character

Datum:
Afstand:
Totaal:
26-09-2000
1324 km
9745 km

Dick en Els

We hebben deze maand geen snelheids- of hoogterecords gebroken. De Envilara mochten we niet op zonder sneeuwkettingen en in de afdaling van de Puerto el Cantó reden we niet sneller dan zestig kilometer.
Wat wel gesneuveld is, dat is het record van de kortste afstand. Van Giroussens naar Lavaur fietsten we slechts 9 km. Op dat moment, na drie kwartier, waren we zo ontzettend nat geregend dat we er voor die dag de brui aan gaven.
Voor wat de beursberichten betreft kunnen we het volgende melden... sinds we Duitsland achter ons gelaten hebben is de prijs van het bier niet interessant meer.

In Metz hebben we een laatste poging gewaagd met een paar flesjes Kronenbourg en 1664. Zowel de prijs als de smaak was verschrikkelijk. Ons budget in Frankrijk en Spanje wordt vooral bepaald door de prijs van de wijn.
Wat ons ook een beetje zorgen baart is de gestegen dollarkoers en de prijsverhoging van de olie... met een vlucht naar Buenos Aires voor de boeg zijn we heel benieuwd naar de prijs van het ticket.